Eğitim Sokağı

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sokak Kafe
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
(26-06-2011, 13:35)tuba öğrtmn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]herhangi bi şifre falan istiyor mu yada ne bileyim başka bişey yapmam gerekiyor mu?

hocam hatta kaldırmanıza da gerek yok modemin kurulu olduğu bilgisayarda modem ayarları vardır ordan TT netin verdiği şifreyi kullanıcı adını yeniden girmeniz gerekir...X1

Ayrıca kablosuz ağ şifresini de değiştirmeniz lazım sanırsam...
(26-06-2011, 13:39)sirlimen Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(26-06-2011, 13:35)tuba öğrtmn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]herhangi bi şifre falan istiyor mu yada ne bileyim başka bişey yapmam gerekiyor mu?

hocam hatta kaldırmanıza da gerek yok modemin kurulu olduğu bilgisayarda modem ayarları vardır ordan TT netin verdiği şifreyi kullanıcı adını yeniden girmeniz gerekir...X1

Ayrıca kablosuz ağ şifresini de değiştirmeniz lazım sanırsam...

bunları iyi bilen birinin de olması lazım sanırsam :)))
yani :)

peki format atılırsa bu sıkıntı da giderilmiş olur mu?
hocam modemi sıfırlamak demek zaten modemi resetlemek demektir...bunun bilgisayarla bir alakası yok :)
tmm da uzun zamandır format atılması gerekiyodu ben erteledim hep yani şimdi format atılırsa bu sorunda giderilmiş olur mu onu merak ediyorum :)