Eğitim Sokağı

Tam Versiyon: Sitemizden Ceza Alanlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
eğitim sokağını açtığımdan bu yana yapmak istemediğim şeylerden bir tanesi üyeleri süreli veya süresiz siteden uzaklaştırmaktır. Ama bazen yapcak birşey yok diyerek sitemizden uzaklaştırmak zorunda kalacağımız kişiler olacaktır mutlaka..Bu konuda bot haricin de sitemizden uzaklaştırılanları sebepleri ile birlikte belirtecem...

lost63 sitemizde ki bayan isimlerine rahatsızlık verici mesajlar attığı için süresiz sitemizden uzaklaştırılmıştır...A100
(22-02-2010 15:45)sirlimen demiş ki: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.eğitim sokağını açtığımdan bu yana yapmak istemediğim şeylerden bir tanesi üyeleri süreli veya süresiz siteden uzaklaştırmaktır. Ama bazen yapcak birşey yok diyerek sitemizden uzaklaştırmak zorunda kalacağımız kişiler olacaktır mutlaka..Bu konuda bot haricin de sitemizden uzaklaştırılanları sebepleri ile birlikte belirtecem...

lost63 sitemizde ki bayan isimlerine rahatsızlık verici mesajlar attığı için süresiz sitemizden uzaklaştırılmıştır...A100

edep ya hu Yapma
mustifa adlı üye konu sahibine hakaret vari yazdığı için süresiz banlanmıştır...A100
(04-03-2010 21:52)sirlimen demiş ki: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.mustifa adlı üye konu sahibine hakaret vari yazdığı için süresiz banlanmıştır...A100

aaa Yapma
kullanıcı adı alkış yorumunda edepsiz yorum yazdığı için süresiz banlanmıştır...A100
gitar_ist62 bayan üyelerimizi rahatsız edici mailler attığı için süresiz banlanmıştır...A100
Yapma bu tip insanların yeri burası değil Walll
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL